Kézszárító Szervíz

Kézszárító Szervíz


Kézszárító gyors szerviz, kézszárító alkatrész utánpótlás


Kézszárítók szervizelését abban az estben vállaljuk, amennyiben a részünkre eljuttatott kézszárítók tiszta állapotban érkeznek meg. Koszos, penészes, szennyezett kézszárítót nem áll módunkban átvenni!


Cégünk Magyrország vezető kézszárító nagykereskedése. Messze a legnagyobb választékot (közel 150 különböző kézszárító típust ajánlunk). Többségében azonnal budapesti raktárunkról. Raktárkészletünk folyamatosan meghaladja az 1000 kézszárítót. Pozíciónk a magyarországi kézszárító piacon meghatározóan és első.


Kézszárító javítás, szerviz, és alkatrész. Mo messze legnagyobb kézszárító nagykere 32 év tapasztalattal kézszárító szerviz, javítás. 32 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, ezért segítsget nyújtunk mindazon vásárlók számára, akik nem tudják megjavíttatni elromlott kézszárító gépüket. Lehetőség szerint vállaljuk a régebbi típusú, akár nem saját márkás, vagy nem garanciális kézszárító gépek javítását is. Viszonylag nagy mennyiségben vagyunk képeseg kézszrító alkatrészek pótlására. Hogy segítsük és elnyerjük vásárlóink bizalmát ezért felajánljuk, hogy beszámítjuk használt régi kézszárítóját, ha újat vásárol.


Bízunk abban, hogy szolgáltatásunkkal, mely kézzárító készülékek javítását és kézszárító készülékek alkatrész utánpótlását jelenti ki tudjuk elégíteni vevőink jogosan igényes valamennyi elvárását!


Amennyiben nem lehetséges, vagy nem költséghatékony a régi hibás kézszárító javítása, ajánlunk helyette ÚJ, kiemelten energiatakarékos kézszárítót a legjobb nagyker áron, 30 napos ÁRGARANCIÁVAL!